Top20.md

Top menu

Custom Search 1

Часто задаваемые вопросы

Ce reprezintă punctele în cadrul proiectului Libroteze?

Punctele reprezintă un mod de vînzare/cumpărare pentru serviciile oferite de arhiva de date Libroteze.

 

Punctele se pot obține în 4 moduri:

- Cumpărare online cu Cardul (VISA, VISA Electron, Maestro, MasterCard etc) din orice colț al lumii;

- Achitare la terminalele Qiwi (secțiunea Alte Servicii, Magazine Online, căsuța Libro);

- Achitare prin serviciul de plăți online PayPal. Avantajul acestor 3 metode de achitare este faptul că punctele sunt primite imediat).

- Adăugînd documente în secțiunea Adaugă Document (avantaj: nu costa nimic).
 

Cum pot procura puncte?

Pentru a procura puncte trebuie în primul rînd să ai cont de membru Libroteze și să fii înregistrat(ă)/autentificat(ă) în cont. După mergi în căsuța din dreapta-sus Contul Meu / Cumpără  / Abonamente (Abonamentele Optim, Standart și Avantajos) și alege pachetul de puncte de care ai nevoie precum și modalitatea de plată.
 

Apasă pe butonul [Cumpără] și urmează mai departe instrucțiunile de pe pagina respectivă.

Cum pot încărca documente pe website?

Pentru a încărca proiecte trebuie să ai cont pe www.libroteze.com și să fii logat. După ce ai trimis proiectul tău, acesta este direcționat spre aprobare. Pentru a fi aprobat, proiectul tău trebuie să îndeplineasca următoarele condiții : să fie original, să fii autorul lucrării, să nu mai fie postat pe alte site-uri.

 

Dacă doresti să trimiți o lucrare de diplomă aceasta trebuie să îndeplinească urmatoarele criterii: să fie originală, să fii autorul lucrării, să nu mai fie postată pe alte site-uri, să aibă minim  20 de pagini și să conțină cuprins și bibliografie.

 

Aprobarea sau refuzul proiectelor tale le vei primi atît în contul tău cît și pe email în cel mai scurt timp posibil.

Cît timp durează analiza documentelor de către moderatori?

Documentele sunt analizate în mod normal în 24 de ore din momentul în care au fost încărcate pe website, dar pot apărea cazuri (cînd sunt foarte multe documente de analizat, în week-end-uri și sărbători, în vacanțe, înainte și în timpul sesiunilor) în care poate dura mai mult - pînă la 2-3 zile.

 

În general documentele nu sunt acceptate în cadrul site-ului dacă acestea deja există în cadrul site-ului, daca au un conținut identic sau foarte asemănător cu un alt document deja existent, dacă sunt copiate de pe un alt site, dacă incalca regulile de copyright, daca conțin injurii aduse la adresa unei persoane terțe, daca nu sunt documente pentru studii superioare, etc.

 

Am nevoie de un referat, un proiect, o teza de diplomă la comandă, etc. Mă puteți ajuta?

Libroteze nu se ocupă cu creatul de referate, proiecte, teze etc. Noi doar oferim acces utilizatorilor site-ului la documentele uploadate de alți utilizatori.